Het resultaat

Het huis draait inmiddels naar volle tevredenheid van bewoners, ouders en zorgverleners.

Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer en de grote leefruimte is bij uitstek de ontmoetingsplek waar wordt gezeten, gegeten, gepuzzeld, plezier wordt gemaakt en waar de dag gezamenlijk wordt afgesloten. In de warme en tegelijkertijd uitdagende omgeving van ZilverEsdoorn voelen ze zich bijna zussen en broers. Een bewoner die er niet is, wordt door de anderen gemist. De 24 uurszorg die door Rozemarijn, onderdeel van de Raphaelstichting, wordt geleverd is goed en de zorgverleners tonen zich zeer betrokken en slagen er goed in een warm thuis voor de bewoners neer te zetten.

 

Om het huis ligt een ruime rolstoeltoegankelijke tuin met verschillende zitplekken, waar de bewoners tijdens de prachtige zomermaanden veel gebruik van maken. Ook is er een heerlijk groot terras rondom de eetkamer en een mooie schommel. En dankzij een particulier fonds kon de broodnodige fietsenschuur worden gebouwd.