De bijbel en de vreemdeling Met dank aan de vreemdeling Verantwoording van een vreemdeling? Welkom in Nederland vreemdeling
Linken voor de vreemdeling

link naar welkom vreemdeling

Welkom Vreemdeling in Antwerpen: Er leven in Antwerpen 175 verschillende nationaliteiten. Met of zonder papieren. Sommigen zijn over de grens gezet en teruggekeerd. Ze willen leven, ver weg van de vuile miserie in hun thuisland. Ons land is voor hen een kans op een nieuwe toekomst. Ze willen hier een thuis bouwen voor hun kinderen en kleinkinderen. (lees hier verder)
Vreemdelingenrecht: Van Rossem Advocaten levert advies en begeleiding bij het regelen van verblijf in Nederland en Europa van uzelf, uw familie en uw personeel. Het betreft veelal aanvragen van visa en vergunningen in verband met werk, studie en gezinshereniging. Ook verlenen wij rechtsbijstand bij asielprocedures en vreemdelingenbewaring. (lees hier verder)
Vreemdeling na Auschwitz: Een recentie van het boek van Darrell J. Fasching, Vreemdeling na Auschwitz. Een nieuwe narratieve inzet in de christelijke ethiek, De Horstink Zoetermeer, 1995 (lees hier verder)
Hulp aan AMA´s in de Zaanstreek De gemeenten Zaanstad gaat juni 2007 ondersteuning bieden aan Alleenstaande Minderjarige Asielzoekers. Zaanstad samen met Vluchtelingenwerk Zaanstreek en Straathoekwerk de opvang ontwikkeld en gerealiseerd. Voor het huiskamerproject is aan de Rozengracht ruimte gevonden. (lees hier verder)
Toelichting thema Bijbel10daagse 2007 ‘De vreemdeling en de Bijbel’ ‘De vreemdeling en de Bijbel’ is een actueel en uitdagend thema, en biedt aanknopingspunten vanuit kerkelijk, sociaal-maatschappelijk, politiek, literair en cultureel perspectief. Daarmee kan de platformfunctie van de Bijbel10daagse – zorgen dat de Bijbel zo breed mogelijk aandacht krijgt – nog meer gestalte krijgen. (lees hier verder)
De vreemdeling en de Bijbel Welkom bij deze verzameling over vreemdelingen. Wie is een vreemdeling? Door een verzameling aan te leggen van website over -De Vreemdeling- probeer ik een antwoord te vinden op deze vraag. (lees hier verder)
Inburgeren Wat is inburgeren? Waarom moeten mensen inburgeren? Moet ik inburgeren? Wat moet ik doen om in te burgeren? Moet ik een inburgerings-examen maken? Het antwoord op deze en nog veel meer vragen vindt u op de volgende websites (lees hier verder)
www.hoemoetikinburgeren.nl In Nederland wonen veel mensen uit verschillende landen. Om elkaar te begrijpen, is het belangrijk dat iedereen Nederlands spreekt. En dat iedereen iets weet van Nederland. Daarom is er sinds 1 januari 2007 in Nederland een nieuwe Wet inburgering. (lees hier verder)
www.inburgeren.nl Misschien moet u inburgeren in Nederland. Dan moet u de Nederlandse taal leren. U moet ook leren over het wonen en werken in Nederland. U kunt een cursus doen om dit te leren. Uiteindelijk moet u examen doen. Tijdens het examen kunt u laten zien wat u hebt geleerd. Als u slaagt krijgt u het inburgeringsdiploma. (lees hier verder)

Foto´s van Nederland
Boeken over de vreemdeling Gein?
Coach de vreemdeling De reis van de vreemdeling KinderAdoptiePlan Nederland Vreemd eten?